Van Swigchem Design | Grafische Kunst

Over het algemeen kan gezegd worden dat het grafische werk zich onderscheid van andere aanbieders door “the touch & feel” van de ontwerpen. Veel details in de uiterlijkheid, het patine, stoffelijkheid van gesuggereerde materialen. Ik zie mijzelf graag als een schilder uit de stilleven tijd van de 17e eeuw, met dien verstande dat mijn onderwerpen louter op fantasie berusten en van hedendaagse digitale aard zijn. Al mijn ontwerpen starten vanaf een wit/blanco scherm.

De ontwerpen worden met een mix van verzamelde software gemaakt, met als notitie dat er niet met Photoshop is gewerkt in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Ik heb veel kennis met de verzamelde software opgebouwd en gebruik een geheel eigen ontwikkelde creatieve mix van de diverse software programma’s om tot getoonde resultaten te komen.

Het grafische werk van Van Swigchem Design kenmerkt zich in een enorme diversiteit aan ontwerpen en ontwerpstijlen. Om enkele onderwerpen te noemen; decoratief, ornamentaal, fractals, cirkelvormige ontwerpen, 3D ontwerpen, grafische lijn en vlak tekeningen, illustratief vrij werk en nog vele andere vormen, stijlen. Kijk in de galerie, spoedig kun je in de webshop een mooi origineel exemplaar kopen voor in je huis!

Natuurlijk werkt Van Swigchem Design ook in opdracht. Ik maak in overleg graag datgene wat je wenst, zoals uitnodigingen, kaarten, logo’s, briefpapier en nog veel meer…vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier voor mijn portfolio Grafische Kunst!

 

   SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

#mc_embed_signup{background:#333333; clear:left; }
/* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block.
We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */