Van Swigchem Design | Digital Textures

De artistic textures van Van Swigchem Design onderscheiden zich in/op de markt door hun specialisatie, nl. verval, decay en patronen. Denk aan elk door de mens gemaakt of elk natuurlijk materiaal wat door de tand des tijds is aangedaan, enkele heel bekende voorbeelden, roest, oxidatie, gebladderde verf, kraken, scheuren etc. Patronen zijn repetatieve vormen/uiterlijkheden.
Alle textures zijn door Van Swigchem Design gemaakt vanaf een blanco scherm en zijn dus NIET gebaseerd op foto’s.

Met alle “blend” technieken van tegenwoordig, het werken met meerdere lagen in de vele 3D paint software programma’s of in Photoshop kun je deze textures op een niet eerder geëvenaarde manier toepassen. Verval toegepast  met een zeer natuurlijke uiterlijkheid. De textures zijn seamless, dwz. te schalen en te “tilen”. Door onderlinge combinatie al dan niet met toevoeging van patroon textures en met behulp van “blending” zijn zeer bijzondere textures te krijgen, de mogelijkheden zijn oneindig.

Eigenschappen

De textures worden geleverd met onderstaande maps, keuze in uitvoering qua resolutie in 1 of 2 K.  De maps zijn Diffuse, Normal, Displacement, Ambient Occlusion, Specular/Metal en een voorbeeld (bol) plus tekstfile met terms of use.
De textures zijn seamless, dat wil zeggen dat ze schaalbaar zijn en te ‘tilen’. Binnenkort in de webshop te verkrijgen, sla je slag, maak je (3D) kunst origineel met deze uitzonderlijke textures welke je verder nergens zo zult vinden.

Klik hier voor mijn portfolio Digital Textures!

 

   SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

#mc_embed_signup{background:#333333; clear:left; }
/* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block.
We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */